Pescuitul este usor de recunoscut ca una dintre cele mai vechi indeletniciri ale Omului. Un talent dobandit din nevoie de acum 40.000 de ani, din epoca Paleoliticului. Apoi de la motive Crestine si nu numai, acest stil de a obtine hrana devenit treptat in trai pentru anumiti localnici, a punctat multe tehnici si reguli indeosebi pentru o potrivire perfecta intre Om si Natura.
Noi, Popasul Pescarilor, ducem traditia mai departe si din anul 1996, cu seriozitate si munca intensa am reusit sa aducem gustul si savoarea marii in farfuriile prietenilor care ne trec pragul. Stavrid, chefal, hamsie, barbun, zargan, guvide, pisica si vulpe de mare, calcan si chiar rechin sunt pescuiti zilnic din Marea Neagra in asa fel incat in farfuriile pe care le puteti degusta la Popasul Pescarilor sa fiti siguri de calitatea pestelui preparat. Nu lipsesc din capturile noastre nici midiile, rapanele si suntem bucurosi ca retetele noastre au devenit in timp un brand recunoscut si apreciat de toti cei care ne trec pragul.
statiunea Olimp, judetul Constanta